Ніжний, як хмарка!
Основа: • 200 г крекера • 300 г йогурту без добавок • 80 г згущеного молока
Крем: • 250 г сиру • 100 г вершкового масла • 50 г згущеного молока.
Начинка: • 150 г полуниці
1. Основа: йогурт змішати зі згущеним молоком. Додати в отриманий крем печиво, перемішати. Розділити масу навпіл, викласти у дві однакові форми й розрівняти. Залишити заготовку при кімнатній температурі на 1 годину, потім поставити в холодильник ще на 1 годину.
2. Крем: м'яке вершкове масло з'єднати зі згущеним молоком і перемішати до однорідності. Додати сир і добре перемішати.
3. Начинка: полуницю вимити, обсушити, видалити хвостики. Ягоди нарізати середніми шматочками.
4. Збирати торт у кулінарному кільці: перший корж із печива – ½ крему – полуниця – другий корж із печива.
5. Обмазати верх і боки торта кремом, що залишився т. Обсипати торт крихтою з печива та поставити в холодильник на 2 години.
Немає коментарів:
Дописати коментар