четвер, 22 грудня 2022 р.

Полуничний торт з сиром

 

Ніжний, як хмарка!

Основа: • 200 г крекера • 300 г йогурту без добавок • 80 г згущеного молока


Крем: • 250 г сиру • 100 г вершкового масла • 50 г згущеного молока. 


Начинка: • 150 г полуниці


1. Основа: йогурт змішати зі згущеним молоком. Додати в отриманий крем печиво, перемішати. Розділити масу навпіл, викласти у дві однакові форми й розрівняти. Залишити заготовку при кімнатній температурі на 1 годину, потім поставити в холодильник ще на 1 годину.


2. Крем: м'яке вершкове масло з'єднати зі згущеним молоком і перемішати до однорідності. Додати сир і добре перемішати.


3. Начинка: полуницю вимити, обсушити, видалити хвостики. Ягоди нарізати середніми шматочками.


4.  Збирати торт у кулінарному кільці: перший корж із печива – ½ крему – полуниця – другий корж із печива.


5. Обмазати верх і боки торта кремом, що залишився т. Обсипати торт крихтою з печива та поставити в холодильник на 2 години.


Немає коментарів:

Дописати коментар