- сир - 500 г
- яйця - 2 шт.
- цукор - 3 ст. л.
- сметана - 3 ст. л.
- манна крупа - 2 ст. л.
- пісочне печиво - 100 г
- вершкове масло - 50 г
Можна додати родзинки та сушену журавлину.
50 хвилин
6 порцій
У 100 г: 180 ккал
Збий яйця з цукром (можна додати ванілін). Перемішай із сиром і додай манку, добре її розмішавши. Розкачай печиво качалкою у велику крихту, змішай із розтопленим вершковим маслом. Змасти форму маслом, виклади печиво, зверху - сирну масу. Змасти сметаною і відправ у духовку, розігріту до 180 градусів. Півгодини запікай при зазначеній температурі, потім збільш температуру до 200 градусів і готуй запіканку ще 10 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар