Інгредієнти:
• яйця – 6 шт.
• борошно - 2 ст.л.
• сир – 3 ст. л.
• зелень – 3 ст. л.
• перець болгарський – 3 шт.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• часник – 1 зубчик
• сіль – на смак
• перець мелений – на смак
• масло рослинне
Приготування:
1. Цибулю та часник дрібно нарізати. Солодкий перець розрізати на четвертинки, видалити насіння і середину, викласти на сухий деко і запікати 15 хвилин при 250°C.
Дістати перець із духовки, накрити харчовою плівкою та залишити на 10 хвилин. Потім зняти з перцю шкірку. Викласти очищений перець на змащене маслом деко, змастити олією, посолити, поперчити, посипати подрібненою цибулею та часником. Запікати ще 10 хвилин.
2. Яйця збити із борошном та сиром, посолити, поперчити. Додати рубану зелень. Перемішати.
Вилити омлетну масу у форму, змащену олією, і запікати в духовці при 200°C до утворення золотистої скоринки. Можна підсмажити на сковороді, у цьому випадку омлет слід акуратно перевернути та підсмажити з двох сторін.
Викласти омлет на плоску поверхню, на омлет викласти перцеву суміш. Згорнути рулетом і нарізати скибочками. Подавати як у гарячому, так і холодному вигляді.
Немає коментарів:
Дописати коментар