четвер, 6 липня 2023 р.

Рецепт: Пиріг з ягодами шовковиці

 





Інгредієнти:

- 350 г шовковиці

- 2 яйця

- 2 склянки борошна

- 1 склянка цукру

- 1 склянка кефіру (або жирного йогурту)

- 1 чайна ложка розпушувача

- 2 столові ложки цукрової пудри

- Трішки ваніліну


Спосіб приготування:


1. Почніть з підготовки ягід шовковиці. Вимийте їх і зніміть хвостики.

2. У великій мисці збийте яйця з цукром до однорідної консистенції.

3. Додайте кефір (або жирний йогурт) до мішанки з яйцями та цукром. Перемішайте до отримання рівномірної суміші.

4. Додайте борошно і розпушувач до миски зі змішаними інгредієнтами. Знову перемішайте, доки тісто стане однорідним.

5. Додайте шовковицю до тіста та обережно перемішайте, щоб розподілити ягоди рівномірно.

6. Перелийте тісто з шовковицею в підготовлену форму для пирога.

7. Розігрійте духовку до температури 180 градусів Цельсія.

8. Печіть пиріг з ягодами шовковиці протягом 40-45 хвилин або до золотистого забарвлення верху.

9. Після випікання вийміть пиріг з духовки та дайте йому трохи охолонути.

10. При відповідному охолодженні посипте пиріг цукровою пудрою і легко посипте ваніліном для додаткового аромату.

11. Подається пиріг з ягодами шовковиці відпочинком до чаю або кави.






Цей пиріг з ягодами шовковиці - смачний та ароматний десерт, який чудово підійде для чаю чи кави. Він поєднує ніжне тісто зі солодкими ягодами шовковиці, що робить його ідеальним варіантом для літніх смаколиків. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся неперевершеним смаком пирога з ягодами шовковиці.



Ключові слова: рецепт, пиріг, ягоди шовковиці, десерт, тісто, солодкий, цукор, кефір, ванілін.

Немає коментарів:

Дописати коментар