середа, 12 липня 2023 р.

Готуюдомашнє морозиво за цим рецептом майже щодня - просто, дешево, а головне – смачно!


Домашнє морозиво має свою неповторну якість і можливість додавати інгредієнти за своїм вибором, що робить його справжньою насолодою. Цей рецепт є прекрасним варіантом для того, щоб насолоджуватись свіжим і смачним морозивом майже щодня. І особливо привабливим є те, що він є дешевим і простим у виконанні. 

Ось швидкий рецепт домашнього морозива з полуницею:

Інгредієнти:

- 3 жовтки

- 500 г полуниці (заморожена)

- 200 г згущеного молока

- 200 г вершків (35% жирності)

- 100 г сиропу за вашим смаком (наприклад, кленовий, шоколадний або ванільний)

Приготування:

1. У великій мисці використовуйте міксер або візерунчасту вибивайте жовтки до отримання повітряної та густої консистенції.

2. Додайте згущене молоко та знову перемішайте, щоб добитися однорідності.

3. Додайте полуницю і знову змішайте до отримання однорідної суміші.

4. У окремій мисці вибийте вершки до стану м'яких піків.

5. Додайте вершки до миски з сумішшю жовтків, згущеного молока і полуниці. Повільно перемішуйте, щоб об'єднати інгредієнти.

6. Додайте сироп за вашим смаком (насолоджуйтеся експериментуванням з різними смаками) і помішайте, щоб рівномірно розподілити.

7. Готову суміш перекласти в морозильник на 4-6 годин або до повного заморожування.

Ваше домашнє морозиво з полуницею готове! Перед подачею можна прикрасити його свіжою полуницею, шматочками шоколаду чи м'ятними листочками. Насолоджуйтесь готуванням домашнього морозива і насолодою, яку воно приносить вам і вашій сім'ї. Будьте креативними та експериментуйте зі смаками, додавайте фрукти, горішки, шматочки шоколаду або ваніль, щоб зробити своє морозиво ще більш смачним і особливим. Пам'ятайте, що саморобне морозиво є чудовим способом насолодитись свіжістю та натуральністю інгредієнтів.

Бажаю вам чудових кулінарних експериментів і безлічі задоволення від вашого домашнього морозива!



Немає коментарів:

Дописати коментар