Один з найсмачніших салатів з консервованого тунця! Подайте салат як закуску у вигляді пасти на тості або начинки для тарталеток. Можна використовувати будь-які консерви, від червоної або білої риби.
Інгредієнти
- консервований тунець: 250 грам
- рис: 100 грам
- консервана кукуруда: 100 грам
- яйця: 2 шт
- огірки: 1 шт
- кріп: 10 грам
- майонез: 3 ст
- мелений чорний перець: за смаком
- сіль: за смаком
- 1. Підготуйте інгредієнти. Попередньо відваріть рис у великій кількості підсоленої води до м'ягкості. Відкиньте на друшлаг і остудіть. Злийте кукурудзяну рідину, просушіть зерна.
- 2. Вийміть рибу з банки і розімніть виделкою.
- 3. Круто зварені яйця остудити, очистити від шкірок та нарізати невеликими кубиками.
- 4. Огірок помити, обсушити і нарізати невеликими кубиками.
- 5. Помийте кріп, обсушіть і дрібно наріжте.
- 6. Тунець, рис, кукурудзу, яйця, огірок та кріп покладіть у салатник. Сіль і перець за смаком.
- 7. Додайте майонез і добре перемішайте.
- 8. Перед подачею салату слід залишити його в холодильнику протягом 1 год. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар