понеділок, 11 січня 2021 р.

Салат з тунцем і рисом рецепт

 

    
Салат з тунцем і рисом
Один з найсмачніших салатів з консервованого тунця! Подайте салат як закуску у вигляді пасти на тості або начинки для тарталеток. Можна використовувати будь-які консерви, від червоної або білої риби.

Інгредієнти

    • консервований тунець: 250 грам
    • рис: 100 грам
    • консервана кукуруда: 100 грам
    • яйця: 2 шт
    • огірки: 1 шт 
    • кріп: 10 грам
    • майонез: 3 ст 
    • мелений чорний перець: за смаком
    • сіль: за смаком

    Виконання рецепта

  1. 1. Підготуйте інгредієнти. Попередньо відваріть рис у великій кількості підсоленої води до м'ягкості. Відкиньте на друшлаг і остудіть. Злийте кукурудзяну рідину, просушіть зерна.
  2. інгредієнти для салату з тунця та малюнка
  3. 2. Вийміть рибу з банки і розімніть виделкою.
  4. розмінаємо рибу виделкою
  5. 3. Круто зварені яйця остудити, очистити від шкірок та нарізати невеликими кубиками.
  6. нарізані кубиками яйця
  7. 4. Огірок помити, обсушити і нарізати невеликими кубиками.
  8. нарізаний огірок невеликими кубиками
  9. 5. Помийте кріп, обсушіть і дрібно наріжте.
  10. дрібно нарізаний кріп
  11. 6. Тунець, рис, кукурудзу, яйця, огірок та кріп покладіть у салатник. Сіль і перець за смаком.
  12. покладіть інгредієнти в салатник і виправте
  13. 7. Додайте майонез і добре перемішайте.
  14. додаємо майонез
  15. 8. Перед подачею салату слід залишити його в холодильнику протягом 1 год. Смачного!
  16. ствимо салат у холоднокровних

Немає коментарів:

Дописати коментар