Піца - це вічна класика, яку люблять усі, від маленьких дітей до дорослих гурманів. Але що, якщо ми запропонуємо вам варіацію цієї страви в мініатюрі, додавши до неї нотку витонченості та оригінальності? Зустрічайте - міні-піци на листковому тісті!
Інгредієнти:
Листкове тісто (можна використовувати готове з магазину або приготувати своє домашнє)
Томатний соус
Тертий сир (моцарела, чеддер або ваш улюблений сир)
Начинки на ваш смак (шинка, пепероні, гриби, помідори, оливки тощо)
Італійські трави (суміш базиліка, орегано, розмарину)
Приготування:
Крок 1: Приготування листкового тіста
Якщо ви вирішили використовувати готове листкове тісто з магазину, розгорніть його і наріжте на невеликі квадрати або кола (за вашим вибором). Якщо ви віддаєте перевагу домашньому тісту, розкачайте його і виріжте форми для міні-піц.
Крок 2: Нанесення Томатного Соусу
На кожен шматочок тіста рівномірно нанесіть томатний соус. Не забудьте залишити невеликий край по периметру для "кірки" піци.
Крок 3: Додавання начинки
Тепер найвеселіше - додавання начинки. Ви можете змішувати різні інгредієнти або створювати міні-піци з різними начинками. Не забувайте про сир - він додасть вашим піцам неймовірної соковитості.
Крок 4: Приправлення та Запікання
Посипте свої творіння італійськими травами, щоб надати їм аромат і смак. Перед розміщенням на деку посипте ще трохи тертого сиру.
Запікайте міні-піци в попередньо розігрітій духовці за температури 200 градусів Цельсія до золотистої скоринки, зазвичай це займає близько 12-15 хвилин.
Крок 5: Подача і Насолода
Вийміть піци з духовки, дайте їм трохи охолонути, і можна подавати! Міні-піци на листковому тісті ідеальні для вечірок, закусок або просто для затишної сімейної вечері.
Немає коментарів:
Дописати коментар