Якщо ви на дієті та не уявляєте обід або сніданок без хліба, пропонуємо вам приготувати корисний хліб для схуднення за рецептом Валентини Машкович.
РЕЦЕПТ
Як спекти корисний хліб для схуднення?
Багато пишуть про хліб Хунза, один із найкорисніших сортів хліба, але сьогодні є рецепт із набагато доступнішими інгредієнтами:
Інгредієнти:
2 столові ложки насіння чіа
4 столові ложки вівсянки
100 мл гарячої води
250 г яєчних білків
1 маленька чайна ложка без гірки солі
100 грамів меленого льону
Посипати вівсянкою, кунжутом і льоном.
Приготування:
Збийте яєчний білок, щоб утворилася міцна піна. У мисці залийте водою 4 столові ложки вівсяних пластівців і 2 столові ложки насіння чіа. Коли насіння чіа набрякне, додайте все до білкової суміші. Додайте мелений льон і все перемішайте. Перекласти на деко, посипати вівсянкою, кунжутом і льоном. Випікати за температури 180 градусів Цельсія близько 30 хвилин. Вимкніть духовку і дайте охолонути природним шляхом ще 20 хвилин.
Хліб - це необхідний продукт у раціоні, навіть при схудненні. Вибір правильного виду хліба, такого як цільнозерновий, може сприяти збалансованому харчуванню і допомогти вам втриматися від перекусів. Експериментуйте з різними видами хліба та рецептами, щоб знайти свій улюблений варіант. Пам'ятайте, що помірне споживання хліба разом зі здоровим раціоном і фізичною активністю - ключ до успішного схуднення і здорового способу життя.
Немає коментарів:
Дописати коментар